סלט רענן פפאיה כתומה, עשבי תיבול וקישוא – שילוב מושלם בין טריות, צבע ובריאות
זה לא עוד סלט – זו חוויית טעמים טרייה, קיצית ומרעננת.
פפאיה כתומה עשירה בבטא קרוטן, ויטמין C וסיבים תזונתיים שתומכים בעיכול ומשפרים את מראה העור.
קישוא טרי ו־תרד תורמים למרקם ולרעננות, ויחד עם עשבי התיבול והלימון – מתקבלת מנה קלילה, צבעונית ומזינה שמתאימה לכל שלב בתהליך הרזיה מאוזן.
סלט פפאיה, עשבי תיבול וקישוא של ורד
רכיבים:
1 פפאיה כתומה קלופה ופרוסה דק (אפשר עם קולפן או ג’וליאן)
1 קישוא כוכב טרי / 3 זוקיני טריים – חתוכים כמו הפפאיה
7 גבעולי בצל ירוק חתוכים לטבעות דקיקות
4 שיני שום כתושות
חצי צרור כוסברה קצוצה
כמה עלי בזיליקום קצוצים
2 חופנים תרד בייבי חתוך גס
מיץ משני לימונים
גרידת לימון מלימון אחד
פלפל ירוק חריף קצוץ דק
מלח ופלפל – לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרכיבים בקערה אחת, מניחים לסלט “להתאחד” כ־15 דקות – ומגישים כשהוא רענן, פריך ומלא בטעמים.
כיצד נתייחס בתפריט?
200 גרם פפאיה = מנת פחמימה אחת
שאר הרכיבים – ירק חופשי
ניתן לשלב את הסלט כחלק מארוחת ערב או צהריים מאוזנת
ערכים ל־100 גרם:
קלוריות 33.30 kcal
קלוריות 33.30 kcal
חלבון 1.08 גרם
פחמימות 7.64 גרם
שומנים 0.30 גרם
נשים מכוח החמש –
שימי לב: בכניסה לאתר למנויות את יכולה לשמור את המתכון וליצור לעצמך חוברת מתכונים אישית עם מתכונים מועדפים!
⬅️ הכנת את הסלט?
שתפי אותנו – בתמונה או חוויה!
אם את מקבוצות כוח החמש – נשמח לראות זאת בקבוצת השיתופים שלנו.
עוד דרך קלה, צבעונית וטעימה להזין את הגוף – וליהנות מהתהליך.
