כניסה
למנויות
צרו קשר

שיפודי ירקות על האש או בתנור של סיגלית

שיפודי ירקות על האש או בתנור של סיגלית:

 

רכיבים:

בטטה
פלפלים במגוון סוגים וצבעים
פטריות
עגבניות שרי
בצל
קישוא
שומר
פרחי כרובית.
ניתן להחליף את השיפוד בענפי עשבי תיבול כמו רוזמרין/ מנטה/ נענע.
התיבול יכול להשתנות אך אחד התיבולים המועדפים זה שמן זית , שום, טימין ובזיליקום.

 

אופן ההכנה:

לסדר את הירקות על השיפוד, להבריש קלות בשמן זית, לתבל ולצלות על האש או בתנור

 

כיצד נתייחס?
כל שלישי בטטה = מנת פחמימה

ניתן לשלב ירקות שניתן לאכול חופשי בגדר ההגיון בזמן ארוחה כמו פטריות, זוקיני, שרי, גמבה ואז להנות מתוספת חופשית בזמן הארוחה

***שימי לב - בישול ואפייה בתבניות אלומיניום מאוד לא מומלץ, האלומיניום פולט רכיבים רעילים למזון בחימום, אם ממש חשוב לנו להכין בזה אז נקפיד על הפרדת מגע ישיר עם המזון ע"י נייר אפייה.

להאמין. לפעול. להגשים.