כניסה
למנויות
צרו קשר

כרוב מאודה של ציפי

תבשיל כרוב סגול/ כרוב מאודה של ציפי

רכיבים:

2  בצלים גדולים קצוצים
כרוב סגול בינוני
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח
לימון
כף סוכר/ אגבה/מייפל (ללא תוספת זו בניקוי, יוצא מעולה גם ללא התוספת הנ"ל)

אופן הכנה:
מתחילים באידוי בצל בסיר ("טיגון" ללא שמן בכלל, שמים קצת מים ושני בצלים על אש נמוכה, מכסים את הסיר ומערבבים מידי פעם עד שמתרכך). 
מתבלים את הבצל בהרבה פפריקה מתוקה ומעט פלפל שחור.
מוסיפים כרוב סגול בינוני בהדרגה (אי אפשר הכל יחד בגלל הנפח) כל פעם אחרי שמוסיפים כרוב מוסיפים מלח ומערבבים וכשיורד הנפח שוב כרוב, מלח ולערבב. 
אחרי שכל הכרוב בסיר נוסיף חצי עד 3/4 לימון וככף סוכר או כף מייפל/אגבה ומערבבים היטב. 
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי ומערבבים מידי פעם. 
טעים חם או קר 

 
איך נתייחס:

ירק שניתן לשלב חופשי בגדר ההגיון בזמן ארוחה

להאמין. לפעול. להגשים.