כניסה
למנויות
צרו קשר

שעועית מאש מונבטת ברוטב עגבניות

שעועית מש מונבטת ברוטב עגבניות

מתכון פשוט וטעים!
ניתן להכין גם עם מש שלא הונבט אך אז זמן הבישול כפול.
כמות הויטמינים גדלה בהנבטה בעשרות עד מאות אחוזים, בנוסף זה מסייע לעיכול ומסייע להפחתת תחושת הנפיחות שאנשים רבים חשים אחרי אכילת קטניות.

רכיבים:

בצל קצוץ
2 עגבניות קלופות וחתוכות
שן שום 
3 כוסות מש מונבט

אופן ההכנה:

מטגנים בצל עם כף שמן ומוסיפים שן שום כתושה + 2 עגבניות.
מוסיפים את המש וכ-כוס מים ומתבלים: מלח, פלפל שחור וכמון. 
מבשלים כ 15-20 דקות ושיהיה בתיאבון!

כיצד נתייחס:

כל כוס מש מונבט = מנת חלבון אחת
2/3 כוס מש שאינו מונבט = מנת חלבון אחת.
מומלץ להגיש בתוספת אורז.

שילוב של דגן + קטניה יוצר יחד חלבון מלא ולכן מומלץ לשלב יחד בארוחות.

 

להאמין. לפעול. להגשים.