כניסה
למנויות
צרו קשר

בורגול פטריות של שרון

בורגול פטריות של שרון

רכיבים:

 פטריות פורטובלו גדולות

1 כוס בורגול שמושרה שעה במים רותחים ומסונן

תיבול: 

מלח, פלפל שחור, כמון ותבלין שווארמה- לפי הטעם

 

אופן הכנה:

מקפיצים את הפטריות במחבת בלי שמן ואז מוסיפים 3 כפות בורגול להקפצה ויש לנו תוספת שווה לארוחה. 

בהגשה כדאי להוסיף: עלי כוסברה ופטרוזיליה ומומלץ גם נענע אך אפשרי גם בלי.

בתמונה הוגש בשילוב עדשים ליצירת חלבון מלא והשלמה לארוחה מקדמת הצלחה.

 

איך נתייחס:

כל חצי כוס תבשיל = מנת פחמימה
להאמין. לפעול. להגשים.