טורטיות כוסמת ירוקה של אורלי
טורטיות כוסמת ירוקה של אורלי:
רכיבים:
1 כוס כוסמת ירוקה
1+¼ כוס מים
מלח
אופן ההכנה:
משרים כוס כוסמת ירוקה במים בערך שעתיים - שלוש, אפשר גם לילה. לאחר ההשרייה שוטפים היטב ומסננים.
מכניסים לבלנדר ועל כל כוס כוסמת ששמתי לפני ההשריה כוס ורבע מים בבלנדר.
מוסיפים מלח.
טוחנים הכל עד שהופך לעיסה בערך דקה שתיים.
את הטורטייה הראשונה אפשר להכין עם טיפונת שמן, לא צריך שמן כלל להמשך.
לוקחים מחבת נון סטיק ומחכים שיתחמם היטב ורק לאחר מכן מוזגים חצי כוס חד פעמית בערך לפי העין ומזיזים את המחבת כך שהכל ישתטח על כל המחבת כמה שניות עד שהקצוות מתנתקים והופכים לעוד שניונת..
ניתן לשמור בהקפאה! עם הפרדה של ניירות אפייה כדי למנוע הידבקות .
כיצד נתייחס?
כל יחידה כמנת פחמימה
